Galleri

Här har vi samlat några bilder från vår odling.

Jordgubbsfält med halmade mittgångar. Halm hindrar vatten att stänka och smutsa ner jordgubbarna.

En jordgubbsplanta med blommor. Blommorna pollineras under försommaren och utvecklas sedan till jordgubbar.

Plockningen startar tidigt på morgonen då jordgubbarna fortfarande är kalla.

Jordgubbsplanta med mogna bär redo att plockas.

I samband med skörden sker kontroll av bären så att de är av god kvalitet och att lådan är tillräckligt fylld.

Under högsäsong skördas kring 70000 liter jordgubbar per dag.

Efter plockning ställs jordgubbarna i en stor kyl för att öka hållbarheten innan de transporteras till kund.

En välfylld färdigplockad låda.

Ni känner igen våra jordgubbar på vår egen literkartong.

Jordgubbar från Abraham Hill som säljs i Norge.

Jordgubbar innehåller mängder av nyttiga ämnen. De är också vackra att duka med.

Midsommar är den populäraste dagen på året för svenska jordgubbar. Då äter vi i Sverige ca 5 miljoner liter jordgubbar.